Hadise Soyadını Değiştirdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve iş insanı Mehmet Dinçerler ile yaptığı evlilikle gündemde olan ünlü şarkıcı Hadise, Instagram sayfasından soyadını güncelledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve iş insanı Mehmet Dinçerler ile yaptığı evlilikle gündemde olan ünlü şarkıcı Hadise, Instagram sayfasından soyadını güncelledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hadise Instagram sayfasından soyadını güncelledi.

 

Nisan ayında iş insanı Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturan şarkıcı Hadise Açıkgöz, evlendikten iki ay sonra sosyal medyada hesabında soyadını 'Dinçerler' olarak değiştirdi. Oyuncu Kaan Yıldırım'dan ayrıldıktan sonra iş insanı Mehmet Dinçerler ile yeni bir ilişkiye başlayan Hadise Açıkgöz, geçtiğimiz nisan ayında bir yıldır aşk yaşadığı sevgilisiyle dünyaevine girmişti.

 

'DİNÇERLER' GÜNCELLEMESİ

 

Dinçerler ile mutlu bir birliktelik sürdüren 36 yaşındaki şarkıcıdan sürpriz bir hamle geldi. Hadise, Twitter hesabında soyadını 'Dinçerler' olarak güncelledi.



Etiketler: