Hadise Ve Mehmet Dinçerler'den Kafaları Karıştıran Haber!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Hadise ve Mehmet Dinçerler'in önceki gün apar topar Çırağan Sarayı'nda evlenmesi kafaları karıştırdı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Hadise ve Mehmet Dinçerler'in önceki gün apar topar Çırağan Sarayı'nda evlenmesi kafaları karıştırdı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hadise ve Mehmet Dinçerler'in önceki gün apar topar Çırağan Sarayı'nda evlenmesi kafaları karıştırdı.  

 

Kafaları karıştıran haber!

 

Milliyet gazetesinden Hüseyin Altun'un haberine göre; sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Hadise ve Mehmet Dinçerler'in önceki gün apar topar Çırağan Sarayı'nda evlenmesi kafaları karıştırdı. Hadise ve Mehmet Dinçerler’in aile arasında küçük bir törenle Çırağan Sarayı’nda evlendiği haberi, kafaları karıştırdı. Şarkıcı ve iş insanı, konuyla ilgili hiçbir açıklama yapmazken, haber Hadise’nin hamile olduğu iddialarını da güçlendirdi. Olaydan hemen sonra Hadise’nin kardeşi Derya Açıkgöz ve Dinçerler’in kardeşi Tuğba’nın mekandan fotoğraf paylaşması dikkat çekti.