Hafsanur Sancaktutan'dan Deniz Can Aktaş Açıklaması!

Son dönemde rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, önceki gün Arnavutköy'de bir mekan çıkışı görüntülenirken, sevgilisi Deniz Can Aktaş ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Son dönemde rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, önceki gün Arnavutköy'de bir mekan çıkışı görüntülenirken, sevgilisi Deniz Can Aktaş ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, önceki gün Arnavutköy'de bir mekan çıkışı görüntülenirken, sevgilisi Deniz Can Aktaş ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

 

Milliyet gazetesinden Mesut Yılmaz'ın haberine göre; Dijital platformda yayınlanacak 'Dünya ile Benim Aramda' dizisinin kadrosunda yer alan Hafsanur Sancaktutan, önceki gün Arnavutköy'de görüntülendi. İş toplantısından çıkan genç oyuncu, gazetecilerin sorularına yanıt verdi. Yeni dizisi hakkında konuşan Hafsanur Sancaktutan, "Buğra ve Demet'le çalışmak çok keyifli. Çok eğlenceli geçiyor o yüzden" sözleriyle, beraber rol arkadaşları Buğra Gülsoy ve Demet Özdemir'den övgüyle bahsetti.

 

hafsanur sancaktutan dan dikkat ceken deniz can aktas aciklamasi

 

 

"DENİZ CAN İLE ÇOK DENK GELEMİYORUZ”

 

Uzun süredir Deniz Can Aktaş ile aşk yaşayan Sancaktutan, "Deniz Can da çok yoğun, çok denk gelemiyoruz. Zaman geçiremiyoruz ama yazı düşünüyoruz, boş zamanları düşünüyoruz. Ben Çeşme'de çalışırken de ayrı kaldık ama anlayışlıyız bu konuda" dedi.

 

"TERCİH KİŞİNİN KENDİSİNE KALIYOR”

 

Hafsanur Sancaktutan, "Senaryo okurken fikir alışverişi yapıyor musunuz? sorusunu ise "Fikir alışverişi oluyor ama tercih yine kişinin kendisine kalıyor" şeklinde cevapladı. Öte yandan sevgilisi ile aralarında kıskançlık olmadığını belirten oyuncu, "İkimiz de aynı sektördeyiz ve hiç böyle bir şey yaşamadık" ifadelerini kullandı.