Hakan Özoğuz'dan Sağlık Durumu İle İlgili Açıklama!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü müzisyen Hakan Özoğuz yaptığı açıklamada sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü müzisyen Hakan Özoğuz yaptığı açıklamada sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü müzisyen Hakan Özoğuz yaptığı açıklamada sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi. 

 

NTV’nin haberine göre; Yaklaşık bir yıldır lenfoma tedavisi gören Athena grubu üyesi Hakan Özoğuz tedavisinin bittiğini açıkladı. İkiz kardeşi Gökhan Özoğuz ile kurdukları Athena grubunun gitaristi olan Hakan Özoğuz, bir süredir lenfoma ile mücadele ediyordu.

 

Uzun süredir tedavi gören 45 yaşındaki Hakan Özoğuz, sağlık durumunu, Instagram'dan paylaştığı video ile açıkladı. Tedavisinin bittiğini söyleyen Özoğuz, sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti. Hakan Özoğuz, "Herkese selamlar. Bildiğiniz üzere bir tedavi sürecindeydim ve artık bu sürecin sonuna geldiğimi sizlere haber vermek istiyorum. Her şey olması gerektiği gibi yolunda ilerliyor çok şükür. Bu süreçte yanımda olan aileme, sevdiklerime, arkadaşlarıma ve doktorlarıma çok teşekkür ederim. İyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ediyorum. Şimdi artık konserlerde, projelerde ve albümlerde görüşmek dileğiyle, hoş çakalın" dedi. Hakan Özoğuz, 11 Ağustos'ta yaptığı paylaşımla bir süre sahne alamayacağını duyurmuştu.



Etiketler: