Hakan Sabancı İle Hande Erçel Aşka Geldi! Romantik Paylaşım Gündem Oldu!

Son dönemde iş insanı Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla magazin gündeminde yer alan ünlü oyuncu Hande Erçel Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisiyle aşka gelirken, romantik paylaşım gündem oldu. 

 

Son dönemde iş insanı Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla magazin gündeminde yer alan ünlü oyuncu Hande Erçel Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisiyle aşka gelirken, romantik paylaşım gündem oldu. Son dönemde iş insanı Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla magazin gündeminde yer alan ünlü oyuncu Hande Erçel Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisiyle aşka gelirken, romantik paylaşım gündem oldu. 

 

Aşka geldi!

 

Ünlü oyuncu Hande Erçel ile iş insanı Hakan Sabancı, yaşadıkları aşkla gündemden düşmüyor. İkili, son olarak sosyal medya hesaplarından yayınladıkları romantik bir pozla dikkat çekti. Hande Erçel bir süredir iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşıyor. İlk kez 6 Mart'ta Paris tatili dönüşünde İstanbul Havalimanı'nda objektiflere yansıyan çift, utangaç tavırlar sergilemişti. İkili, "Her şey çok güzel gidiyor. Tatilden geldik. Çok teşekkür ederiz" açıklamasını yapmıştı. İkili, geçtiğimiz haftalarda ise Coldplay konserine gitmiş ve sosyal medya hesaplarından ilk kez birlikte paylaşım yapmıştı. Hande Erçel, sevgilisiyle çıktığı tatilden peş peşe paylaşımlar yapmış; Sabancı ile el ele tutuştukları bir kareye de yer vermişti. Takipçileri, Erçel'in sevgilisinin sadece yarısını gösterdiği bu karesine; "Çok akıllı kız, Hakan'ı asla tam göstermiyor", "Sevgilisiyle tam fotoğraf çekinmiyor ki sonradan silmek durumunda kalmasın" ve "Bugün de Hakan'ın yarısını gördük çok şükür, bakalım yarın hangi parçasını göreceğiz?" şeklinde yorumlar yazmıştı. Tüm bunların ardından ünlü çift aşka gelerek romantik bir pozlarını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Erçel, sevgilisinin kolunu boynuna doladığı bir fotoğrafı 30.8 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden siyah kalp emojisi ile yayınlarken; Sabancı ise aynı kareyi kırmızı kalp emojisiyle paylaştı. İkilinin bu paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü.

 

İşte o paylaşım;

 

hakan sabanci ile hande ercel aska geldiler