Halil Sezai'nin Kavga Görüntüleri Sosyal Medyada Olay Oldu!

"İsyan" şarkısı ve "İncir Reçeli" filmiyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran başarılı şarkıcı Halil Sezai'nin kavga görüntüleri ve kendisinden yaşça büyük birini dövmesi sosyal medyada tepkiyle karşılanırken günün en çok konuşulan konularından biri oldu. 

 

"İsyan" şarkısı ve "İncir Reçeli" filmiyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran başarılı şarkıcı Halil Sezai'nin kavga görüntüleri ve kendisinden yaşça büyük birini dövmesi sosyal medyada tepkiyle karşılanırken günün en çok konuşulan konularından biri oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin tepki gösterdiği başarılı şarkıcı Halil Sezai'nin kavga görüntüleri ve kendisinden yaşça büyük birini dövmesi sosyal medyada tepkiyle karşılanırken günün en çok konuşulan konularından biri oldu. 

 

Bugün ortaya çıkan görüntülerde Tuzla'da 67 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç'i döven şarkıcı Halil Sezai kendisine aylardır çok ağır küfür edildiğini belirtirken yaptığı açıklamada "Olayı şöyle özetleyeyim de siz yine linçe devam edin. Evet 65 yaşında bir adamla kavga ettim. Kavga ettim diyorum çünkü daha önce defalarca bu abimizin ‘gelin lan’lı tekliflerini reddettim. Güldüm geçtim. İkiz bir villada yan komşumuz oluyor kendileri. Oğlu ile beraber yaşıyorlar. Biz yönetmenimiz Aytaç Ağırlar ile beraber 6 kişilik bir ekiple YouYube formatı hazırlıyoruz. Yemek talk showu. Konuk oynuyor yemek yapıyor sohbet yapıyor. Fakat maalesef 5 aydır 1 bölüm çekemedik. Maddi zararı geçtim manevi olarak burnumuzdan getirdi." ifadelerini kullandı. 

 

İşte o görüntüler;