Merve Boluğur'un 33. Yaş Günü Paylaşımı Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada son zamanlarda yaptığı paylaşımlarla ve hayranıyla yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü oyuncu Merve Boluğur, Instagram sayfasından bugün 33. yaşına girmesi hakkında paylaşım yaparken kullandığı ifadelerle gündem oldu. 

 

Sosyal medyada son zamanlarda yaptığı paylaşımlarla ve hayranıyla yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü oyuncu Merve Boluğur, Instagram sayfasından bugün 33. yaşına girmesi hakkında paylaşım yaparken kullandığı ifadelerle gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran başarılı oyuncu Merve Boluğur yaptığı doğum günü paylaşımında kullandığı ifadelerle gündem oldu. 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Geçmiş yok, anın farkındalığında gelecek vizyonumda fakat hersey teslimiyette herseye kabul kraliçe gibi hissediyorum giderek daha da sevmeyi keşfediyorum kendimi, anlıyorum, hak veriyorum:) okşuyorum gülüyorum kendi kendime kahkalarca..zihnim biraz daha özgürlesiyor..coşkuya dalıp, hüzne izin verip, aşka açık ..derin duygular ne de olsa bizim işimiz bildiğimizi okumak da yolumuz..annemin deyimiyle bir rüzgar gülüyüm ben bana göreyse bi yolcuyum öğreniyorum devam ediyorum akışa uygun..çok teşekkür ederim yaradana cok sanslı bir kadınım iç huzur sağladığı ve kolaylaştırdığı için niyetlerimin bir bir gerçekleştiği fakat onlarsızda iyi olan merve ye aferin daha iyi seylere hep ..herbirimiz güzel bir hayatı hak ediyoruz.. aşkla keyifle, cılgınca iyiki doğdum" ifadelerini kullanan Boluğur, bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;