Haluk Bilginer'in Maria Filminden Alacağı Ücret Dudak Uçuklattı!

Emmy ödüllü oyuncu Haluk Bilginer, Maria filminde Angelina Jolie ile başrol oynamaya hazırlanırken, alacağı ücret dudak uçuklattı. 

 

Emmy ödüllü oyuncu Haluk Bilginer, Maria filminde Angelina Jolie ile başrol oynamaya hazırlanırken, alacağı ücret dudak uçuklattı. Emmy ödüllü oyuncu Haluk Bilginer, Maria filminde Angelina Jolie ile başrol oynamaya hazırlanırken, alacağı ücret dudak uçuklattı. 

 

'Şahsiyet' dizisindeki 'Agâh Beyoğlu' rolü ile Uluslararası Emmy Ödülleri'nde 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü kazanan Haluk Biginer, yeni projesinde Hollywood yıldızı Angelina Jolie ile kamera karşısına geçiyor. Usta oyuncu, çekimleri başlayan Pablo Larrain yönetmenliğindeki 'Maria' filminden kazanacağı ücretle adından söz ettirdi. Yunan asıllı ABD'li soprano Maria Callas'ın 1970'lerde Paris'teki yaşamını ve yaşadığı derin yalnızlığı konu alacak Maria filminde; Angelina Jolie Callas'ı, Haluk Bilginer de Yunan asıllı armatör ve iş insanı Aristotle Onassis'i canlandıracak. Senaryosunu 'Peaky Blinders' dizisiyle son dönemde büyük beğeni toplayan Steven Knight'ın yazdığı Maria'nın sekiz hafta sürecek; Paris, Yunanistan, Budapeşte ile Milano'da gerçekleştirilecek çekimler başladı.

 

"İNANILMAZ HEYECANLIYIM”

 

Filmin yönetmeni Pablo Larrain, "Maria'nın prodüksiyonuna başlamaktan inanılmaz heyecan duyuyorum. Filmin Steven Knight'ın muhteşem senaryosu ve tüm oyuncu kadrosu ve ekibin çalışması sayesinde Maria Callas'ın olağanüstü hayatını ve eserlerini dünyanın her yerindeki izleyicilere getireceğini umuyorum" ifadelerini kullandı.

 

22 MİLYON TL!

 

Posta gazetesinde yer alan habere göre; Haluk Bilginer, Maria filmindeki rolü için 800 bin dolar (22 milyon TL) kazanacak. Ayrıca usta sanatçının, filmin gişesinden de yüzdelik pay alacağı öğrenildi. New York'ta yaşayan bir Yunan göçmeni olan Callas, bir dönemin en ünlü sopranolarından birisiydi ve Aristotle Onassis'le uzun süre aşk yaşadı. Onassis'in, ilişkileri boyunca Callas'a taciz ve şiddet içeren davranışlarda bulunduğu gündeme geldi. Onassis'in ihanetiyle sarsılan Callas, önce İtalya'ya, ardından Fransa'ya taşındı. Yunan asıllı ABD'li soprano, 1977 yılında 52 yaşındayken kalp krizinden hayatını kaybetti.