Haluk Levent Gençliğini İnkar Etti! Bu Ben Değilim! Yani İnşallah Değilimdir!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Haluk Levent, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda takipçileri tarafından kendisine gönderilen gençlik fotoğrafını inkar etti ve bu ben değilim yani inşallah değilimdir dedi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Haluk Levent, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda takipçileri tarafından kendisine gönderilen gençlik fotoğrafını inkar etti ve bu ben değilim yani inşallah değilimdir dedi.  Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Haluk Levent, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda takipçileri tarafından kendisine gönderilen gençlik fotoğrafını inkar etti ve bu ben değilim yani inşallah değilimdir dedi.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda takipçilerinin kendisine gönderdiği gençlik fotoğrafını inkar eden Levent "Bugün bana gelen twitlerde hep bu foto var. Neymiş Haluk bu kötü günleri atlattıysa Koronayı atlatırmışız. Arkadaşlar bu ben DEĞİLİM! KAÇ KEZ SÖYLEDİM DEĞİLİM! Yani inşallah değilimdir." ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı bu paylaşımıyla sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden oldu. 

 

İşte o paylaşım;