Haluk Levent'in İle Ferhat Göçer Arasındaki Takipçi Diyaloğu İlgi Çekti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Haluk Levent, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ferhat Göçer için takipçilerinden yardım isterken, bu isteğe Göçer ilginç bir ricada bulunarak karşılık verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Haluk Levent, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ferhat Göçer için takipçilerinden yardım isterken, bu isteğe Göçer ilginç bir ricada bulunarak karşılık verdi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Haluk Levent, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ferhat Göçer için takipçilerinden yardım istedi. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Ahbap Yardımlaşma! Ferhat abiniz için elinizden geleni yapın. Hep beraber takip edelim. Haydi Arkadaşlar" ifadelerini kullanan Levent'e Ferhat Göçer cevap verirken "Mahcup oldum şimdi  Altta kalmak istemiyorum .. arkadaşlar Haluk Levent TT yapmak için sizden RT rica edebilir miyim... Bu iletiye RT lütfen..." ifadelerini kullandı. Bu paslaşma kısa sürede binlerce kişi tarafından RT edilirken sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

 

İşte o paylaşımlar;