Haluk Levent Islak Islak İle İlgili Anısını Paylaştı!

Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin galasına katılan ünlü şarkıcı Haluk Levent Islak Islak şarkısıyla ilgili anısını paylaştı. 

 

İsmail Hacıoğlu'nun başrol oynadığı Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin galası, önceki akşam Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Yüksel Aksu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu yapımın galasına katılanlar arasında Haluk Levent de yer aldı.

 

Milliyet gazetesinden Mesut Yılmaz'ın haberine göre; 55 yaşındaki rockçı, "Film aslında geç oldu. İsmail Hacıoğlu'nu merak ediyorum, oyunculuğunu çok beğeniyorum. Cem Karaca'yı oynamak herkese nasip olmaz. Bana da başka bir projeden Cem Karaca'yı oynamam için teklif gelmişti ama ben yapamam" şeklinde konuştu. Usta sanatçı ile bir anısını da anlatan Haluk Levent, "Islak Islak şarkısı henüz stüdyodayken, onlarla çalışan aranjör Yıldıray Gürgen'le beraber kalıyorduk. Yıldıray, 'Senin Yollarda Bulurum Seni albümün çıkacak. Şapkalı bir adam şarkı yapmış' dedi. Yıldıray yurt dışında yaşadığı için sanatçıları tanımıyordu. Şarkıyı bir getirdi, Islak Islak. Ben de şarkıyı barlarda söylemeye başladım" dedi. Edirne tarafında çok çalıyordum. Islak Islak şarkısı albüm çıkmadan meşhur oldu. O bölgeye gelen Cem Karaca, 'Yakında bir şarkı çıkıyor' diyerek, 'Islak Islak'ı söylüyor. Herkes söyleyince şaşırıyor. Bir sene sonra havalimanında karşılaştık, 'O sen miydin?' dedi. Sonra çok konuştuk.



Etiketler: