Haluk Levent New York Uçağında Telefonunu Unuttu! Getirene Konser Artı Menemen!

Son dönemde yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ünlü şarkıcı ve AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent X platformundan yaptığı paylaşımda New York uçağında telefonunu unuttuğunu söylerken getirene menemen yapıp konserinde ağırlayacağını söyledi. 

 

Rock müziğin sevilen ismi ve Ahbap'ın kurucusu hayırsever Haluk Levent, takipçilerinden telefonu için yardım istedi. New York uçağında telefonunu arabasında unuttuğunu fark eden Levent, getireni hem konserinde ağırlayacağını hem de menemen yapacağını söyledi.

 

Haluk Levent, New York konseri için havalimanında check-in işlemini yaptıktan sonra telefonunu arabasında unuttuğunu fark etti. Bunun üzerine şarkıcı, uçağa telefonsuz binmek zorunda kaldı. Levent, yanındaki Bülent Çeçen'in telefonundan X hesabına girerek paylaşım yaptı.

 

İşte Levent'in paylaşımı:

 

"Arkadaşlar iki saat önce başıma bir olay geldi sizinle paylaşmak istedim. Bu akşam New York konserim var. Ve ben havalimanında check-in işlemimi yaptıktan sonra yanımda telefonumun olmadığını fark ettim. Arabamda kalmış. Ve şoförüm de fark etmemiş olacak ki o da evine gitmiş. Konseri iptal etmemek için telefonsuz uçmak zorunda kaldım. Bu tweet'i yan koltuğumda oturan sevgili Bülent Çeçen sayesinde yazıyorum. Kısaca bugün hiç kimse bana ulaşamayabilir. Bugün THY 15.10 uçağı ile New York’a uçacak bir yolcu varsa ve bu tweet'i okuyorsa buraya yazsın ona ulaşayım telefonumu getirsin isterim. Hatta bu akşam konserimin misafiri olsun. Hatta ona menemen yapayım."



Etiketler: