Haluk Levent’ten Devlet Bahçeli’ye Yanıt!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında AHBAP ve Babala Tv hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

 

T24’ün aktardığına göre,  Bahçeli, "Milliyetçi Hareket Partisi nerede?" diye soranları ciddiye alıp cevap verecek değilim ancak yine de bir hatırlatma yapmadan geçmeyeceğim; biz her yerdeyiz...Devlet nerede diyenlere bir çift sözüm var; devlet bölgesinde her şey var sadece devlet yok diyen kanı bozuklar size söylüyorum: Devlet baktığınız ve bastığınız her yerde tüm heybetiyle tüm hassasiyetiyle habidir. Devlet yok diyen karakter yoksunları, işbirlikçi sefillerdir. Bunlar baksa da göremez, görse de itiraf edemez. 

Devlet nerede diyenler kucağını açıp dinlesin, devlet depremzedeye ekmek dağıtan belediye başkanıdır. Devlet su dağıtan zabıtadır, AFAD görevlisidir…

Devleti bir kenara itip ahbap çavuş ilişkisi içinde yardım toplanması bizim nazarımızda yanlıştır, devletin yetişemediği ne vardır da Ahbapçılar ve Babalacılar kanat çırpmaktadır?" Açıklamalarında bulunmuştu.

 

Haluk Levent  Devlet Bahçeli'nin Açıklamalarına Sosyal Medya Hesabından Yaptığı Paylaşımla Cevap Verdi

 

Haluk Levent, ''Daha dün MHP milletvekilleri çadır kentimizi ziyarete gelmişti. Sayın Devlet Bahçeli'nin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum. Ben her gün devletin kurumları ile çalışıyor ve bunu yazıyorum. Zaten kurumlar arası işbirliği olmadan başarı olmaz.'' İfadelerini kullandı.