Haluk Levent'ten Fenerbahçe Galatasaray Derbi Tahmini! Ne Dedi?

Haluk Levent'in Fenerbahçe Galatasaray derbi tahmini ne oldu? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı Haluk Levent, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fenerbahçe Galatasaray derbisi için tahminlerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Haluk Levent'in Fenerbahçe Galatasaray derbi tahmini ne oldu? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı Haluk Levent, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fenerbahçe Galatasaray derbisi için tahminlerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı Haluk Levent, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fenerbahçe Galatasaray derbisi için tahminlerini takipçileriyle paylaştı.  

 

Haluk Levent'in Fenerbahçe Galatasaray derbi tahmini ne oldu? 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı Haluk Levent, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fenerbahçe Galatasaray derbisi için tahminlerini takipçileriyle paylaştı. Twitter sayfasından yaptığı maç tahmininde "4.dakikada frikikten GS gol bulur. FB Penaltı vuruşuyla 23. dakikada eşitliği sağlar. 45+1 de FB sol kanattan güçlü gelir GS lı futbolcu kendi kalesine atar. 63.dakika ve 82.dakikada 2 gol daha olur ama hakem “var” a gider. Sonuç değişir mi bilemem o kadar da müneccim değilim :)" ifadelerini kullanan Levent sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım,

 

haluk levent ten fenerbahce galatasaray derbi tahmini