Haluk Levent'ten Onur Şener'in Katil Zanlıları İle İlgili Açıklama! Şoktayım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Haluk Levent, geçtiğimiz gece istek şarkıyı bilmediği için öldürülen müzisyen Onur Şener'in katilleri ile ilgili açıklamalar yaparken sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Haluk Levent, geçtiğimiz gece istek şarkıyı bilmediği için öldürülen müzisyen Onur Şener'in katilleri ile ilgili açıklamalar yaparken sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Haluk Levent, geçtiğimiz gece istek şarkıyı bilmediği için öldürülen müzisyen Onur Şener'in katilleri ile ilgili açıklamalar yaparken sosyal medyada gündem oldu. ​

 

Yüzünü bardaklarla parçalamışlar!

 

Haluk Levent Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Onur Şener'in katil zanlıları ile ilgili "Şimdi Ahbaplar bildirdi. Katillerden ikisi Çalışma Bakanlığında müfettiş, bir tanesi TAI da çalışıyor. Daha da şoktayım. Onur’un yüzünü bardaklarla parçalamışlar :(" ifadelerini kullanan Levent sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

haluk levent ten onur sener in katil zanlilari ile ilgili aciklama soktayim