Haluk Levent'ten Tüdanya İçin Yardım Kampanyası!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve AHBAP derneği başkanı Haluk Levent, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda zor durumda olan ünlü sanatçı Tüdanya için yardım kampanyası başlattığını duyurdu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve AHBAP derneği başkanı Haluk Levent, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda zor durumda olan ünlü sanatçı Tüdanya için yardım kampanyası başlattığını duyurdu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve AHBAP derneği başkanı Haluk Levent, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda zor durumda olan ünlü sanatçı Tüdanya için yardım kampanyası başlattığını duyurdu.

 

haluk levent ten tudanya icin yardim kampanyasi

 

Yardım kampanyası başlattı!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve AHBAP derneği başkanı Haluk Levent, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda zor durumda olan ünlü sanatçı Tüdanya için yardım kampanyası başlattığını duyurdu. Bir süredir kanser tedavi gören ve maddi zorluklar yaşayan arabesk şarkıcısı Tüdanya'ya Haluk Levent'ten yardım geldi. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Haluk Levent, Tüdanya için yardım kampanyası başlattığını duyurdu.