Haluk Levent'ten Üçlü Pürüz Açıklaması! Galiba Bende O Işığı Görmediler!

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve AHBAP derneği başkanı Haluk Levent önceki gün Üçlü Pürüz filminin gala gecesine katılırken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve AHBAP derneği başkanı Haluk Levent önceki gün Üçlü Pürüz filminin gala gecesine katılırken çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve AHBAP derneği başkanı Haluk Levent önceki gün Üçlü Pürüz filminin gala gecesine katılırken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Milliyet gazetesinden Hüseyin Altun’un haberine göre; Başrollerini Okan Cabalar, Emrah Kaman ve Korhan Herduran’ın paylaştığı 'Üçlü Pürüz' filminin galası, Kanyon’da yapıldı. 21 Nisan'da vizyona giren komedi türündeki yapımın galasına sanat dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Konuk oyuncu olarak filmde rol alan şarkıcı Haluk Levent, senaryo gereği karakterinin öldürülmesini esprili bir dille anlattı. Yönetmen koltuğunda Vedat Uyar'ın oturduğu Üçlü Pürüz'ü izlemeye gelenler arasında Cihangir Ceyhan, Ceylan Ertem, Zara, Murat Akkoyunlu, Ferit Aktuğ, Onur Buldu, Sarp Apak, Ufuk Bayraktar, Sadi Celil Cengiz ve Şilan Makal da vardı. Bir düğüne yetişmeye çalışan üç arkadaşın macera dolu yolculuğunu konu alan komedi filminde konuk oyuncu olarak yer alan Haluk Levent'in açıklamaları dikkat çekti.

 

Haluk Levent sözünü tuttu!

 

Biliyorsunuz çok kötü günler geçirdik. Yapım şirketinin bu dönemde deprem bölgesine çok büyük destekleri oldu. Çocuklar için 50 milyon TL'lik kırtasiye malzemesi, onlarca konteyner yardımında bulundular. 'Madem öyle, ben de sizin filminizde küçük bir rol alacağım' dedim. Küçük ama benim açımdan çok iyi bir rol değildi. Çünkü beni öldürüyorlar! Üç dakika bile olsa oyunculuk kabiliyetimi göstermek için geldim. Gelecekte ne kadar iyi bir oyuncu olacağımı gösterebileceğimi düşündüm. Tam oynayacakken hemen beni öldürdüler. Şaka bir yana, toplumumuzun gülmeye ihtiyacı var. Yolu bahtı açık olsun.

 

"GALİBA BENDE O IŞIĞI GÖRMEDİLER”

 

Ahbap Derneği kurucusu ve başkanı olan ünlü sanatçı, “İlk filminiz mi?” sorusuna da esprili bir yanıt verdi: İlk oynayamadığım film diyebilirim. Fırsat verilebilirdi, teessüf ediyorum. Öldürmeden önce iki kelime konuştursalardı. Olmadı yani. Dediğim gibi gönül borcum vardı. 'Gelir oynarım' dedim, oynatmadan öldürüp yolladılar. Galiba o ışığı göremediler.

 

"14 AYDA BİN 600 HİKAYE BİRİKTİRMİŞ”

 

Haluk Levent, filmde rol alan ve kısa dönem askerlik yapan Özgür Can Çoban’a takıldı: Filmde oynayan bu arkadaşımızın benden çok daha fazla rolü var. Biliyorsunuz aylardır, yıllardır hasretini çekiyoruz. Asker arkadaşımız. Onun buraya katılabilmesi için izin alındı. Ben 18 ay askerlik yaptım, Özgür Can bir ay yaptı. 14 günde bin 600 tane hikâye biriktirmiş. Askerden sonra muhabbetten kaçınılması gereken insanlar arasında bulunuyor. Özgür Can Çoban ise “Kısa dönemleri bu kadar ezdikleri için herkese çok teşekkür ediyoruz. Türk Silahlı Kuvvetleri’ne de bu gece galaya katılmama izin verdikleri için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.



Etiketler: