Haluk Levent Yeni Yıla Hatay'da Depremzedelerle Girdi! Bu Yıl Güzel Olsun Allah'ım!

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent yeni yıla Hatay'da depremzedelerle birlikte girdi. 

 

Ahbap Derneği'nin kurucusu ve başkanı Haluk Levent, yılbaşını 6 Şubat 2023'teki depremlerde Hatay'da evleri yıkılan depremzedelerle birlikte konteynerde kutladı. Haluk Levent, yeni yıla 6 Şubat depremlerinin büyük yıkıma uğrattığı Hatay'da evleri yıkılan ve konteynerlarda kalan depremzedelerle birlikte girdi. Depremzedelerle şarkılar söyleyen Haluk Levent, bazı aileleri de konteynerlerinde ziyaret etti.

 

"BU YIL GÜZEL OLSUN ALLAH’IM"

 

O anları takipçileriyle de paylaşan Haluk Levent, "Bu gece yeni yıla Hatay'da giriyorum. Konteyner kentleri dolaşarak depremde evi yıkılmış vatandaşlarla şarklar söyleyerek. Bu yıl güzel olsun Allah'ım" dedi. Haluk Levent, ayrıca "Metin Vursun ailesinin konteynerine ziyarete geldim. Çaylarını içtim. Küçücük Merve,doktor olmak istiyor. Ona beste yaptım. Bu olanaksızlık ve bu yoksullukta onların yüzünü gülerken gördüm ve sizinle paylaşıyorum" ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcı sonrasında yeni bir fotoğraf daha paylaşarak, "Dün geceden beri 3 konteyner kent 8 konteynıra misafir oldum. Elimden bu kadarı geldi :( Burası da Nurdağı. Kardeşimizin adı Mahi Davulcu. Hamileydi. 9 saat sonra kurtarıldı. Eşi Can yanıbaşında hayatını kaybetti. 3 çocukla baş başa kaldı. Kocasının sevdiği bir türküyü istedi" dedi.



Etiketler: