Hande Doğandemir'den İstanbul'daki Ev Kirası İçin İstenen Rakamlara Tepki! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hande Doğandemir, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İstanbul'daki ev kiraları için istenen fahiş fiyatlara tepki gösterirken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hande Doğandemir, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İstanbul'daki ev kiraları için istenen fahiş fiyatlara tepki gösterirken çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hande Doğandemir, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İstanbul'daki ev kiraları için istenen fahiş fiyatlara tepki gösterirken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Nazlı Öztürk'ün ev kiraları ile ilgili "Bu fiyatlar nedir ya nedir!? Yani bu durum nasıl böyle normalleşti, nasıl bunca zaman kimse ses çıkarmadı falan aklım mantığım almıyor! Seneye 200bin mi isteyecek mesela şu an 100bin isteyen ev sahibi? Delirdiniz mi siz ya!?" sözlerini alıntılayan Doğandemir duruma tepki gösterirken "Bu duruma nasıl kimse ses çıkarmıyor nasıl normalleşti aklım almıyor benim.. bu kiraları verebilen var mı gerçekten.. nasıl bu noktaya geldi sonu ne olacak bilmiyorum inanılmaz bir durum kim dur diyecek buna?" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

hande dogandemir den istanbul daki ev kiralarina tepki