Hande Doğandemir İle Furkan Palalı İlk Kez Görüntülendiler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hande Doğandemir ile sevgilisi Furkan Palalı, önceki akşam mekan çıkışı ilk kez görüntülenirken şoke oldular. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hande Doğandemir ile sevgilisi Furkan Palalı, önceki akşam mekan çıkışı ilk kez görüntülenirken şoke oldular. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hande Doğandemir ile sevgilisi Furkan Palalı, önceki akşam mekan çıkışı ilk kez görüntülenirken şoke oldular. 

 

İlk kez görüntülendiler!

 

Hande Doğandemir ile Furkan Palalı, katıldıkları Demet Özdemir - Oğuzhan Koç’un düğününden sonra mekân çıkışı görüntülenince şoke oldu. Hande Doğandemir ile Furkan Palalı, ilk kez birlikte görüntülendi. Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un düğününe ayrı ayrı katılan Doğandemir ile Palalı, düğünden sonra el ele bir halde gazetecilere yakalandı. Fotoğraflarının çekilmesiyle şoke olan Hande Doğandemir ile Furkan Palalı, soruları yanıtsız bıraktı. Habertürk’ten Volkan Özdemir’in haberine göre, Hande Doğandemir ile Furkan Palalı, mekândaki iki görevlinin gazetecileri engellemeye çalıştığı sırada araçlarına binerek gözden kayboldu.