Hande Erçel Cesur Pozuyla Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hande Erçel Instagram sayfasından yaptğı paylaşımda cesur pozuyla gündem oldu.

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hande Erçel Instagram sayfasından yaptğı paylaşımda cesur pozuyla gündem oldu. Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hande Erçel Instagram sayfasından yaptğı paylaşımda cesur pozuyla gündem oldu.

 

Oyuncu Hande Erçel, sevgilisi Hakan Sabancı ile birlikte katıldığı Cannes Film Festivali'nden sonra sosyal medyada cesur pozlarıyla gündem oldu. Elbisesini kaldırıp iç çamaşırının görünmesini umursamayan Erçel'in paylaşımları, sevgilisinin yorumuyla merak konusu oldu. Yer aldığı projelerin yanı sıra özel hayatıyla da tüm dikkatleri üzerine çeken oyuncu Hande Erçel, daha önce birçok isimle aşk yaşayan Hakan Sabancı ile ilişkisine dolu dizgin devam ediyor.

 

hande ercel cesur pozuyla sosyal medyada gundem oldu

 

ETEĞİNİ KALDIRIP POZ VERDİ

 

Cannes Film Festivali'ne de sevgilisiyle katılan güzel oyuncu, son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettirdi. Elbisesini kaldırıp iç çamaşırının görünmesini umursamayan güzel oyuncunun pozları sosyal medyada da gündem oldu. Oyuncunun bu paylaşımlarına sevgilisinin yorumu ise merak ediliyor.



Etiketler: