Hande Erçel'den Dikkat Çeken Kerem Bürsin Açıklaması! Çok Eğleniyorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hande Erçel, Marie Claire dergisine verdiği röportajda Kerem Bürsin ile birlikte çok eğlendiklerini uyumun buradan kaynaklı olduğunu söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hande Erçel, Marie Claire dergisine verdiği röportajda Kerem Bürsin ile birlikte çok eğlendiklerini uyumun buradan kaynaklı olduğunu söyledi. Son dönemde Sen Çal Kapımı dizisindeki performansıyla adından sık sık söz ettirmeyi başaran ünlü oyuncu Hande Erçel, Marie Claire dergisine verdiği röportajda Kerem Bürsin ile birlikte çok eğlendiklerini uyumun buradan kaynaklı olduğunu söyledi.

 

Çok eğleniyorum!

 

Marie Claire dergisine röportaj veren Hande Erçel, "Kerem ile inanılmaz eğleniyorum. Gerçekten motive edici, özverili ve pozitif enerjisiyle seni yükselten biri. Sette hangi koşulda olursak olalım tüm ekibin yüzünü güldürür. Yakaladığımız uyum, birlikte çok eğleniyor oluşumuzdan kaynaklı” dedi.

 

Hande Erçel Kerem Bürsin