Hande Erçel Ekranlara Ne Zaman Dönecek? Dikkat Çeken Açıklama!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hande Erçel, önceki gün objektiflere yansırken, ekranlara ne zaman döneceksiniz diye soran basın mensuplarına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hande Erçel, önceki gün objektiflere yansırken, ekranlara ne zaman döneceksiniz diye soran basın mensuplarına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ve adından sık sık söz ettiren güzel oyuncu Hande Erçel, önceki gün objektiflere yansırken, ekranlara ne zaman döneceksiniz diye soran basın mensuplarına dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

 

Senaryo önemli! 

 

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Oyuncu Hande Erçel, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Bir arkadaşıyla sohbet eden Erçel, mekanda iki saate yakın vakit geçirdi. Bir ara yakınlarıyla görüntü görüşme gerçekleştiren Hande Erçel’in keyifli halleri dikkat çekti. Mekan çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncu, "Ekranlara ne zaman döneceksiniz?" sorusuna, "Doğru zamanda doğru iş olsun istediğim için biraz bekliyorum. Senaryonun içime sinmesi gerekiyor. Dijital veya televizyon olsun diye ayrım yapmıyorum. Benim için önemli olan senaryo" yanıtını verdi. Erçel, yeğeni Mavi’nin sağlık durumunun sorulması üzerine, "Hassasiyetinize teşekkür ederim" demekle yetindi.



Etiketler: