Hande Erçel Hakan Sabancı'nın Gözlüğüyle Poz Verdi! Eski Defterler Açıldı! Meğer..!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hande Erçel Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Hakan Sabancı'nın gözlüğüyle verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sunarken poz eski defterlerin açılmasına neden oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hande Erçel Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Hakan Sabancı'nın gözlüğüyle verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sunarken poz eski defterlerin açılmasına neden oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hande Erçel Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Hakan Sabancı'nın gözlüğüyle verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sunarken poz eski defterlerin açılmasına neden oldu. 

 

hande ercel in hakan sabanci nin gozluguyle verdigi poz olay oldu

 

Eski sevgililerinin gözlüklerine de el koymuş!

 

TV100'de yer alan habere göre; Sabancıların müzmin bekarı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel sevgilisinin gözlüğünü takıp poz verdi. Bu pozu sonrası eski defterler açıldı. Meğer eski sevgililerine de aynısını yapmış. Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel ülke ülke gezmeye devam ederken "Erkek arkadaşın gözlüğü" notuyla fotoğraf paylaştı. Sabancı'nın gözlükleriyle poz verince eski defterler de açıldı. Kerem Bürsin ile bir dönem aşk yaşayan Hande Erçel meğer onun da gözlüklerini takmış. Sadece Kerem Bürsin ile de kalmamış, kısa süreli aşk yaşadığı Kaan Yıldırım'ın gözlüğüne el koymuş. Kerem Bürsin, Kaan Yıldırım ve Hakan Sabancı'nın dışında, bir dönem Murat Dalkılıç ile sevgili olan Hande Erçel meğer onun da gözlüğünü kullanmış.

 

İşte o paylaşım;

 

hande ercel in hakan sabanci nin gozluguyle verdigi poz olay oldu