Hande Erçel'in Mayolu Paylaşımı Sosyal Medyada Beğeni Topladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hande Erçel, Instagram sayfasından yaptığı mayolu paylaşımı ile hayranlarından tam not aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hande Erçel, Instagram sayfasından yaptığı mayolu paylaşımı ile hayranlarından tam not aldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hande Erçel, Instagram sayfasından yaptığı mayolu paylaşımı ile hayranlarından tam not aldı. 

 

Beğeni topladı!

 

Son olarak Kerem Bürsin ile birlikte Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan Hande Erçel, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık konuşulmaya devam ediyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Erçel, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Kaan Yıldırım ile ayrılık haberiyle gündeme gelmişti. Ünlü oyuncudan bu defa mayolu bir cesur yaz paylaşımı geldi. Aşk Laftan Anlamaz, Güneşin Kızları, Halka ve Sen Çal Kapımı gibi pek çok farklı yapımda rol alan Hande Erçel, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Şimdilerde sosyal medyada paylaşım yapmaya devam eden isim, geçtiğimiz günlerde kırmızı elbiseli paylaşımıyla sosyal medyayı sallamıştı. Son olarak mavi peruklu paylaşımı ve kırmızı elbiseli pozuyla konuşulan ünlü oyuncu, kardeşi Gamze Erçel ile beraber Alaçatı tatiline çıkmıştı. Kardeşi Gamze Erçel ile keyifli bir tatil geçiren ünlü isim, sosyal medyada paylaşımlarına devam ediyor. Erçel'den bu defa beyaz mayolu cesur bir yaz paylaşımı geldi. Bir dergiye poz veren ünlü ismin fotoğrafına takipçilerden de beğeni ve yorum yağdı. Takipçilerde güzel oyuncunun fitliğine övgü gelirken, bir takipçi ise "Düştük be" yorumunda bulundu.

 

İşte o paylaşım;

 

hande ercel in mayolu paylasimi begeni topladi



Etiketler: