Hande Erçel'in Tatil İçin Ödediği Ücret Dudak Uçuklattı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hande Erçel, ablası Gamze Erçel, yeğeni Mavi ve birkaç arkadaşı ile tekne tatiline çıkarken, tekne için ödediği ücret dudak uçuklattı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hande Erçel, ablası Gamze Erçel, yeğeni Mavi ve birkaç arkadaşı ile tekne tatiline çıkarken, tekne için ödediği ücret dudak uçuklattı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hande Erçel, ablası Gamze Erçel, yeğeni Mavi ve birkaç arkadaşı ile tekne tatiline çıkarken, tekne için ödediği ücret dudak uçuklattı. 

 

Hande Erçel ablası Gamze Erçel, yeğeni Mavi ve birkaç arkadaşı ile tekne tatiline çıktı. Hande Erçel'in bir tatil için ödediği ücret tam manasıyla servet değerinde. Gamze Erçel ve kızı Mavi de, 4 günlük tatilde ünlü oyuncuya eşlik ettiler. Aşk hayatıyla sıklıkla gündeme gelen oyuncu Hande Erçel, şimdilerde tatilde. Ablası Gamze Erçel ile hiç ayrılmayan Hande Erçel, tatilde de Gamze Erçel ve yeğeni Mavi ile olmayı tercih etti. Sabah'ta yer alan habere göre; ünlü oyuncu tatili için de kesenin ağzını açtı.

 

2 milyon TL ödedi!

 

Hande Erçel, ailesi ve arkadaşları için kendisine bir tekne kiraladı. Ünlü oyuncu tam 15 kişiyi teknesinde ağırladı. İddiaya göre oyuncunun, bir haftalık mavi tur için 30 metrelik lüks motoryata yaklaşık iki milyon TL ödediği ortaya çıktı. Erçel; Göcek, Fethiye ve Bodrum'daki koyları gezerek, yeni sezon öncesi stres attı. Dört gün teknede kalan oyuncu, yeni proje görüşmesi için İstanbul'a dönerken, ailesinin ve dostlarının tatiline devam ettiği öğrenildi. Güzel oyuncu, tekne tatilinde yeğeniyle bol bol fotoğraf çektirdi.



Etiketler: