Hande Erçel Kaan Yıldırım İle Aşk İddialarına Yanıt Verdi! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hande Erçel önceki gün Etiler'de görüntülenirken, yaptığı açıklamada ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığı iddialarına yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hande Erçel önceki gün Etiler'de görüntülenirken, yaptığı açıklamada ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığı iddialarına yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hande Erçel önceki gün Etiler'de görüntülenirken, yaptığı açıklamada ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığı iddialarına yanıt verdi.  

 

hande ercel den kaan yildirim ile ask iddialarina yanit

 

Herşey yolunda!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hande Erçel önceki gün Etiler'de görüntülenirken, yaptığı açıklamada ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığı iddialarına yanıt verdi. Etiler’de görüntülenen Hande Erçel, Kaan Yıldırım’la ilişkisi hakkında sorulan sorulara "Her şey yolunda" diye cevap vererek beraberliği doğruladı. Erçel, Yıldırım'la yaptığı tatil için de “Çok keyifliydi” dedi.