Hande Erçel Ve Kerem Bürsin Hayranlarına Müjde! Tarih Verdiler 15 Ocak'ı Bekleyin!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin hayranlarına 15 ocak müjdesi! FOX TV'de yayınlanan ve geçtiğimiz aylarda final yapan Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncuları Kerem Bürsin ve Hande Erçel hayranlarına müjde verildi. Tarih 15 Ocak 2022.. Peki bu tarihte neler olacak? Cevabı haberimizde..

 

Hande Erçel ve Kerem Bürsin hayranlarına 15 ocak müjdesi! FOX TV'de yayınlanan ve geçtiğimiz aylarda final yapan Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncuları Kerem Bürsin ve Hande Erçel hayranlarına müjde verildi. Tarih 15 Ocak 2022.. Peki bu tarihte neler olacak? Cevabı haberimizde.. 

 

kerem bursin hande ercel hayranlarina mujde 1

 

Hande Erçel ve Kerem Bürsin Hayranlarına Büyük Müjde! Tarih Verildi 15 Ocak 2022... Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Büsin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisi ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.Fox TV ekranlarında yayınlanan ve geride bıraktığımız sezon final yaparak seyircisine veda eden Sen Çal Kapımı dizisi ile ilgili flaş bir gelişme daha yaşandı.

 

kerem bursin hande ercel hayranlarina mujde 2

 

Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisi final yapalı çok uzun zaman oldu ancak dizinin etkileri ve yankıları hala devam ediyor. Her ne kadar reyting anlamında kendisinden beklenen performansı sergileyememiş olsa da Sen Çal Kapımı'nın dünya çapında büyük ses getirdiği herkes tarafından görüldü.

 

kerem bursin hande ercel hayranlarina mujde 3

 

Özellikle İtalya ve İspanya'da büyük ilgi gören Sen Çal Kapımı dizisi ile ilgili flaş ve sevindiren bir gelişme daha yaşandı. Bir yaz dizisi olarak ekran macerasına başlayan ancak zamanla kendisini ispat ederek uzun soluklu bir dizi olmayı başaran Sen Çal Kapımı dizisi, son yılların en çok ses getiren yapımlarından biri olmayı başarmıştı.

 

kerem bursin hande ercel hayranlarina mujde 4

 

Deminde bahsettiğimiz gibi reyting konusunda çok çok gerilerde kalsa da sosyal reyting anlamında kırılmadık rekor bırakmadı. Gelmiş geçmiş en çok sosyal medya etkileşimi alan dizi olmayı başaran Sen Çal Kapımı dizisi dünya genelinde de birden çok rekoru elinde bulunduruyor.

 

kerem bursin hande ercel hayranlarina mujde 5

 

Tüm dünyada izlenen ve büyük ilgi gören dizi ile ilgili gelen son haberler ise dizinin hayranlarını oldukça mutlu etti. Dünyanın dört bir yanında izlenen ve milyonlarca hayranı olan Sen Çal Kapımı dizisin en çok ilgi gördüğü ülkelerden biri de İtalya. Kerem Bürsin ve Hande Erçel'e büyük hayranlık duyan İspanyollar, Sen Çal Kapımı dizisinin adeta müptelası oldular. Dizi ülkede öyle ilgi gördü ki, yapımcılardan Sen Çal Kapımı hayranlarını oldukça mutlu edecek muhteşem bir hamle geldi.

 

kerem bursin hande ercel hayranlarina mujde 6

 

Bu sürpriz için 15 Ocak 2022 tarihi işaret edilirken bir çok dizi tutkunu bu tarihi dört gözle beklemeye başladı. Fox TV ekranlarına yayınlanan ve geçtiğimiz aylarda muhteşem bir finalle seyircisine veda eden Sen Çal Kapımı dizisi İtalya'da çok büyük ses getirmeye devam ediyor.

 

kerem bursin hande ercel hayranlarina mujde 7

 

Yapılan duyuruda Sen Çal Kapımı dizisinin DVD'lerinin hazırlandığı ve 15 Ocak 2022 tarihinde satışa sunulacağı belirtildi. Bu haber ülkedeki dizi tutkunlarını oldukça mutlu ederken, Türkiye'deki izleyiciler de aynı projenin burada da uygulanmasını istedi.