Hande Yener'den Simge Sağın'a Galatasaray Göndermesi! 'Rakip Stada Gitmezdim'!

Youtube'da Sibel Arna'nın konuğu olan ünlü şarkıcı Hande Yener çok konuşulacak açıklamalara imza atarken Beşiktaş taraftarı olan Simge Sağın'ın Galatasaray'ın kutlamasına katılmasıyla ilgili yorumlarda bulundu. 

 

Youtube'da Sibel Arna'nın konuğu olan ünlü şarkıcı Hande Yener çok konuşulacak açıklamalara imza atarken Beşiktaş taraftarı olan Simge Sağın'ın Galatasaray'ın kutlamasına katılmasıyla ilgili yorumlarda bulundu. Youtube'da Sibel Arna'nın konuğu olan ünlü şarkıcı Hande Yener çok konuşulacak açıklamalara imza atarken Beşiktaş taraftarı olan Simge Sağın'ın Galatasaray'ın kutlamasına katılmasıyla ilgili yorumlarda bulundu. 

 

Fenerbahçeli olan Hande Yener, Simge Sağın’ın Galatasaray kutlamasına katılmasıyla çıkan tartışmayı yeniden ateşledi. Ünlü şarkıcı, evlilik hakkında da dikkat çeken bir itirafta bulundu. Şarkıcı Hande Yener, Beşiktaş taraftarı olan Simge Sağın’ın Galatasaray kutlamasına katılmasıyla ilgili yorum yaptı.

 

"ONLARIN STADINA MAÇA GİTMEZDİM”

 

YouTube’da Sibel Arna'nın kanalına konuk olan şarkıcı, "Fenerbahçeli iki futbolcu iki şarkımı sahiplendi. Maçta ya Beni Sev çalıyor ya da Sebastian. Dedim stad beni çağırıyor. Hem maça gittim, hem de sağolsun başkanımız Ali Koç beni özel bir geceye davet etti, formamı imzaladı. Şarkılarımı Beşiktaş ya da Galatasataylı bir futbolcu sahiplenseydi onların stadına maça gitmezdim" dedi. Yener, şarkıcı Simge'nin Galatasaray kutlamasına gitmesiyle ilgili yorum yapmayı ihmal etmedi. Yener, "Fenerliyim ya ben. Simge Beşiktaşlı olarak Galatasaray’ın maçına gitti. Kendince çözdü durumu ama taraftarlar bunu anlamıyor. Bir kere beni Beşiktaş davet etti ama gidersem ne olur bilemediğim için gidemedim. Simge’ye soralım bunu" yorumunda bulundu.

 

"EVLİLİK APTALLIKTIR”

 

Hande Yener programda evlilik hakkında da konuştu:

 

Nasıl bir insana âşık olacağımızı kendiniz seçiyoruz. Geçmiş hatalarımızdan ders alırsak, önyargılı olmazsak mutlu olabiliriz. Ama bana göre evlilik aptallıktır. İnsanlar bir hatayı bir kere yapsınlar. Aynı hatayı yapıp farklı bir sonuç beklemek de ne bileyim...