Harika Avcı'nın İmdadına Selin Ciğerci Yetişti! Kiralarını Ödeyecek!

90'lı yıllara damga vuran yapımlarda yer alan ve gösterdiği performans ile o döneme damga vuran ünlü oyuncu ve şarkıcı Harika Avcı'nın zor günler geçirdiği ve kirasını bile ödeyemediği iddia edilirken, canlı yayına bağlanan ünlü şarkıcı Selin Ciğerci, hayranı olduğu şarkıcı Harika Avcı'nın ev sahibiyle temasa geçip bütün borçlarını ödeyeceğini söyledi. 

 

90'lı yıllara damga vuran yapımlarda yer alan ve gösterdiği performans ile o döneme damga vuran ünlü oyuncu ve şarkıcı Harika Avcı'nın zor günler geçirdiği ve kirasını bile ödeyemediği iddia edilirken, canlı yayına bağlanan ünlü şarkıcı Selin Ciğerci, hayranı olduğu şarkıcı Harika Avcı'nın ev sahibiyle temasa geçip bütün borçlarını ödeyeceğini söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Selin Ciğerci, zor zamanlar geçirdiği iddia edilen Harika Avcı'nın borçlarını ödeyeceğini belirtti. 

 

Bir dönemde kral dairesine giderdi! 

 

Lerzan Mutlu'yla Çok Mutlu programında ortaya atılan iddiada Harika Avcı'nın maddi ve manevi olarak zor günler geçirdiği söylenirken yayına bağlanan ev sahibi Avcı'nın kirasını ödeyemediğini belirtti. Bunun üzerine yayına bağlanan Selin Ciğerci, hayranı olduğu şarkıcı Avcı'nın tüm kira borçlarını ödeyeceğini belirtti. Bir döneme damga vuran ünlü assolist 90'lı yıllarda en ünlü olduğu zamanlarda evinde sıkıldığı zamanlar o dönemin en lüks otellerinin kral dairelerine gidip aylarca kalmasıyla konuşulurdu.