Şevval Şahin ve Sevgilisinden Demet Akalın'a Ağır Sözler! Denklerine Sataşsın!

Boğazda koronavirüs önlemlerini hiçe sayarak verdikleri partilerle geniş kitlelerin tepkisini çeken ünlü çift Yiğit Marcus Aral ile Türkiye güzeli Şevval Şahin önceki gün Cihangir'de görüntülenirlerken, mekan çıkışı Demet Akalın ile ilgili söyledikleri sözler magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Boğazda koronavirüs önlemlerini hiçe sayarak verdikleri partilerle geniş kitlelerin tepkisini çeken ünlü çift Yiğit Marcus Aral ile Türkiye güzeli Şevval Şahin önceki gün Cihangir'de görüntülenirlerken, mekan çıkışı Demet Akalın ile ilgili söyledikleri sözler magazin gündemine bomba gibi düştü. Son dönemde yaptıkları açıklamalar ve kuralları hiçe sayarak düzenledikleri partilerle magazin gündeminde kendilerine yer bulmayı başaran ünlü çift Yiğit Marcus Aral ile Türkiye güzeli Şevval Şahin önceki gün Cihangir'de görüntülenirlerken, mekan çıkışı Demet Akalın ile ilgili söyledikleri sözler magazin gündemine bomba gibi düştü.

 

Ayıp oluyor biraz kendi denklerine sataşsın! 

 

Şevval Şahin, Demet Akalın’ın sosyal medya sayfasında Şevval Şahin’i cahillikle suçlaması hatırlatılması üzerine, Akalın’ı tanımadığını söyledi. Yiğit Marcus Aral ise konu üzerine Demet Akalın’a kavgada bile söylenmeyecek sözler sarf etti. Aral, “Annesi yaşında zaten. Biraz ayıp oluyor Şevval onun kızı yaşında, biraz kendi denklerine sataşsın” dedi. Demet Akalın’ın bu sözlere nasıl tepki vereceği ise merak konusu oldu.