Harrah Brown'un Yaşını Duyanlar Hayret Ediyor! Sağlıklı Yaşam Tavsiyeleri Gündem Olan Fenomen!

Harrah Brown formda ve sağlıklı yaşlanmak için bir dizi öneride bulunan bir sosyal medya fenomeni.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Fotoğraflarına ve video görüntülerine baktığınızda, “Herhalde en fazla 50 yaşlarında” diye düşünebilirsiniz. Ama Harrah Brown’un gerçek yaşı 64! O yaşta o kadar formda ve güzel kalmasının sırlarını Instagram ve TikTok hesaplarında binlerce abonesiyle paylaşıyor.

 

İlk tavsiyesi: Sağlıklı yiyip için. Bu tavsiyesinin sonuçlarını bir çok alışveriş çantasını hiç zorlanmadan taşıyarak gösteriyor. “Biraz spor, biraz disiplin ve biraz da çaba sayesinde siz de benim gibi yapabilirsiniz” diyor.

 

Güzel sarışın sağlığına ve bedenine daha özen göstermeye 3 yıl önce başladı. TikTok’ta 2 milyon kez paylaşılan videolarında sırrını “90-10” formülüyle açıkladı. Evde yüzde 90 besleyici yiyecekleri tercih etmek, restoranda yüzde 10 sempatik yiyecekleri tercih etmek. Bu formül sayesinde özellikle menopoz döneminde kadınların bir numaralı düşmanı olan göbek yağlarından kurtulduğunu söylüyor.

 

Alışveriş veya spor sonrası neler yediğini videolarında ayrıntılı bir şekilde gösteriyor:  Yaban mersini, ahududu, zeytinyağı, badem sütü, antep fıstığı, fıstık ezmesi… Bunların hepsi antioksidan ve iltihap önleyici. Bir başka deyişle, yaşlanma sürecini frenleyen besinler. Bunlara ek olarak protein için balık, yeşil yani taze sebzeler yemek masasından eksik olmuyor. Özellikle, salatalık, marul, kara lahana ve kişnişe bayılıyor.