Hasan Can Kaya'dan Dikkat Çeken Açıklama! Akıl Sağlığı En Olgun Seyirci Benimki!

Hasan Can Kaya seyircisini nasıl tanımladı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve komedyen Hasan Can Kaya, yaptığı açıklamada akıl sağlığı en olgun seyircinin kendisini izleyenler olduğunu söyledi. Peki Hasan Can Kaya seyircisini nasıl tanımladı? Cevaplar haberimizde..

 

Hasan Can Kaya seyircisini nasıl tanımladı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve komedyen Hasan Can Kaya, yaptığı açıklamada akıl sağlığı en olgun seyircinin kendisini izleyenler olduğunu söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni ve komedyen Hasan Can Kaya, yaptığı açıklamada akıl sağlığı en olgun seyircinin kendisini izleyenler olduğunu söyledi. Peki Hasan Can Kaya seyircisini nasıl tanımladı? Cevaplar haberimizde..

 

Hasan Can Kaya seyircisini nasıl tanımladı? 

 

Hasan Can Kaya; “Konuşanlar izleyicisi akıl sağlığı en olgun kesim” Yaptığı şov programlarıyla büyük bir hayran kitlesine ulaşan Hasan Can Kaya, önceki akşam Cihangir sokaklarında objektiflere yansıdı. Anadolu turnesinden geldiğini ve ilgilinin bir hayli yoğun olduğunu belirten Kaya, “Yılbaşı için birçok teklif vardı fakat ailemle olmak istedim.” diyerek gelen teklifleri reddettiğini belirtti. RTÜK’ün programıyla ilgili idari para cezası vermesinin sorulması üzerine ise, “Çok tutulan mizah işlerinde her seferinde sansür uygulanmıştır. Kemal Sunal’ın dahi ‘Eşoleşek’ kelimesini sansürleyen bir kurum. Benim üzerimden izleyicilerimi, özellikle Z kuşağını eleştirdiler ona üzüldüm. Yoksa umrumda değil. Güldük eğlendik. Mizah dili bozma yeridir. Konuşanlar izleyicisinde muhafazakar izleyici de vardır, muhalif izleyicide vardır. Bunların hepsi bizim programda yan yana gülüm eğlenirler. Konuşanlar izleyicisi akıl sağlığı en olgun kesim bence. Kendiyle barışık insanlar kendiyle dalga geçer. Küfürle güldürüyor diyen adamlar hayatında kimseyi güldürmemiştir.” dedi. 

 

hasan can kaya dan dikkat ceken seyirci aciklamasi