Havana Şutan Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Havana Şutan kimdir? Youtube'da yayınladığı güzellik ve makyaj videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Havana Şutan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Havana Şutan kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

Havana Şutan kimdir? Youtube'da yayınladığı güzellik ve makyaj videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Havana Şutan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Havana Şutan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Havana Şutan kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

havana sutan kimdir nerelidir burcu nedir sevgilisi var mi

 

Havana Şutan kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı?

 

Havana Şutan kimdir? Son günlerde özellikle Havan Şutan YouTube videolarıyla birçok kullanıcının keşfetine düşmektedir. Günlük vlog ve makyaj videoları çekerek sıkı bir takipçi kitlesine ulaşmıştır. Havana Şutan hakkında birçok soru da merak edilmektedir. İşte en çok araştırılan Havana Şutan nereli, Havana Şutan kaç yaşında gibi sorular. Havana Şutan kimdir? İlk videosunu 2 yıl önce atmıştır. Ancak son zamanlarda ağırlık vererek takipçi sayısını youtube platformunda artırmıştır. Dolayısıyla Havana Şutan yaşamı ile merak konusu olmuştur. Biz de en çok araştırılan Havana Şutan sevgilisi var mı, Havana Şutan ne iş yapıyor gibi soruları sizler için yanıtladık. İşte Havana Şutan biyografisi. Havana Şutan, 27 Aralık 1997 yılında dünyaya geldi. Burcu Oğlak. Pamukkale Üniversitesi’nde Moda Tasarım Bölümü’nden mezun. Kardeşinin de okulu nedeniyle hali hazırda İzmir’de yaşadığı bilinmektedir. Fakat ailesi İstanbul’dadır. Sosyal medyada Havana Şutan olarak bilinmektedir. Ama gerçek ve tam adı Havva Nur Şutanrıkulu. Boyu ise 1.67. Kendisinin de dediği gibi çok fazla takipçisi olmasa da sıkı bir kitleye sahip. Genellikle içten ve samimi bir şekilde takipçileriyle konuşan ve bu minvalde video içerik üreten Havana Şutan tırnak şekillendirici, makyaj ve güzellik-bakım gibi konu başlıklarında yeni videolar yüklemeyi sürdürüyor. Havana Şutan YouTube hesabında hali hazırda 40 bini aşkın abonesi bulunmaktadır. Instagram hesabında ise 15 bine yakın takipçisi vardır. Video içerik üretmeye devam ederse ilerleyen günlerde çok daha iyi yerlere gelebilir. Öte taraftan bir videosunda takipçilerinden gelen soruları yanıtlamıştır. Şutan, “Evlenmeyi düşünüyor musunuz sorusuna “önümüzdeki bir 4-5 yıl düşünmüyorum” yanıtını vermiştir.