Hayal Köseoğlu Sette Kilolarının Konuşulduğunu Söyledi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, yaptığı açıklamada sette kilolarının konuşulduğunu söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, yaptığı açıklamada sette kilolarının konuşulduğunu söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, yaptığı açıklamada sette kilolarının konuşulduğunu söyledi.

 

Hayal Köseoğlu, sosyal medyada kilo aldığı haberlerinin ve eleştirilerinin çıkmasından sonra yaptığı paylaşımlarla bu içeriklerle dalga geçmişti. Hayranlarına seslenen oyuncu kilo ve ya selülitlere takılmadan rahat şekilde tatillerini yapmalarını, kimseye aldırış etmemelerini istedi. Kilosunun Mucize Doktor setinde sürekli konuşulan bir konu olduğunu dile getiren Köseoğlu, “Mucize Doktor setinde tam bir arkadaşlık ortamı var. Oyuncuların birbirleri ile iletişimleri çok iyi ve herkes çok iyi geçiniyor, birbirlerine de özel hayatlarındaki sıkıntıları açıyor. Özellikle de Sinem Ünsal ile Hayal Köseoğlu arasında karavanda uzun süren kalori ve kilo muhabbeti dönüyor. Sinem ile her türlü diyet muhabbetini yapabillirim ve çok severim onunla karavanda yalnız olup, ‘şunun kalorisi şöyle, böyle demeyi’ konuşmayı çok severim” açıklamasını yaptı. Ünlü oyuncu ayrıca kilo vermesinde Sinem Ünsal’ın da psikolojik olarak etkisinin bulunduğunu ilk kez söyledi. Oyuncu, “Kilo vermemde de bilinç altıma çok katkısı olduğunu düşünüyorum. O da çok komiktir. Çok tatlı bir insan” diyerek rol arkadaşını övdü.