Hayko Cepkin'den Çarpıcı Açıklamalar! '13 Yıldır Köyde Yaşıyorum Herşey 10 Numara!'

Sosyal medyada zaman zaman yaptığı gündem paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Hayko Cepkin Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda gerçekleşecek olan 'Good Music In Stadium' konseri öncesi gazetecilerle bir araya gelirken çarpıcı açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada zaman zaman yaptığı gündem paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Hayko Cepkin Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda gerçekleşecek olan 'Good Music In Stadium' konseri öncesi gazetecilerle bir araya gelirken çarpıcı açıklamalar yaptı. 

 

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre; Rock müziğin sevilen ismi Hayko Cepkin, Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda gerçekleşecek olan 'Good Music In Stadium' konseri öncesi gazetecilerle bir araya geldi. Müzik dünyasına ve özel hayatına dair samimi açıklamalar yapan ünlü isim, köy hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı. Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda gerçekleşecek olan 'Good Music In Stadium' serisinin ilk konseri Hayko Cepkin ile başlayacak. 18 Mayıs tarihinde sahneye çıkacak olan Cepkin önceki gün Taksim The Marmara Otel'de basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 

Ünlü rockçı, "Geldiğiniz için teşekkür ederim. Bu projede yer alacağım için çok mutluyum. Yıllardır yapılmaz denileni hayata geçirmeyi başaran biriyim. Sahne şovlarını ve organizasyon kısmını harika bir şekilde yerine getiren bir ekibimiz var. Zaten bir gün stadyum konseri olursa diye de önceden hazırlanmıştık. Seyircimize harika şeyler yaşatacağız. Çocukluğumda Beşiktaş tribünlerinde davul çalmıştım, şimdi 40 bin kişiye orada konser vermek benim için harika bir duygu ve iş olacak. Yaklaşık 30-35 parça ve 3,5 saate yakın bir sahne performansı ile müzikseverlere harika bir akşam yaşatacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" diyerek duygularını dile getirdi.

 

"KÖY HAYATINA ADAPTE OLAMAYACAĞIMI DÜŞÜNDÜLER”

 

Yaklaşık 13 yıldır Kuşadası'nda köy hayatı yaşayan Cepkin, "Bildiğiniz gibi İstanbul'da yaşamıyorum. Gerçekten bir köy hayatım var. Buranın karmaşası beni çok yoruyordu, köy hayatının tadına vardım ve harika geçiyor günlerim. Sessiz, sakin, müthiş ve gübre kokulu harika günler geçiriyorum. On numara beş yıldız gidiyor her şey öyle söyleyeyim. Eşşeğim var bahçemde onunla ilgileniyorum. Rockçı olduğum için ve sahnelerimiz bam güm bam güm şeklinde geçtiği için herkes köy hayatına adapte olamayacağımı düşünüyordu ama şu an 13. yılımdayım ve keyfimde gayet yerinde" dedi. Ünlü isim, "Özlem Tekin de köy hayatını seçmişti ama son olarak köydeki evini kapattığı şeklinde haberler çıktı. Kendisiyle görüşüyor musunuz ?" sorusuna; "Hiç görüşemedim, o da bizim gibi kaçmıştı ama ben sahnelere devam ettim, Özlem haklı olarak nasıl sıkıldıysa artık müziği komple bıraktı. Hak veriyorum kendisine" sözleriyle cevap verdi.

 

"KONSER ALANINA İKİ SAAT ÖNCE GİDERİM”

 

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya Hayko Cepkin'in "Biz popçu değiliz, sahneye zamanında çıkarız" açıklaması düşmüş ve herkes bunu Melike Şahin’e gönderme olarak algılamıştı. Rockçı, daha sonra X adresinden açıklama yaparak videonun eski olduğunu söylemişti. Konuyla ilgili sorular karşısında Cepkin, "Açıklama yaptım, eski video o. Ben sahneye zamanında çıkma konusunda çok hassasım, iki saat önceden giderim konser alanına. Çok planlı ve hassasım o konuda. Zaten geriye sayarız biz sahneye çıkmadan önce, benim hiçbir zaman sahneye geç çıkma durumum olmaz" ifadelerini kullandı. Muhabirlerin "Pop şarkıcılar rock şarkı söylemek isteriz diyorlar, söylüyorlar da ama rock sanatçıları pop söylemiyor. Bir gün siz pop şarkı söyler misiniz?" sorusuna Cepkin; "Biz söylemeyiz, ben de söylemem. Tarz ve tür olarak bizim anlatmak istediğimiz dilin pop müziğinde karşılığı olmadığı için kendimize yakıştıramıyoruz. Anlatım dilimiz farklı. Arabeskin canına okurum mesala. Arabesk söylerim ama pop söyleyemem, yakışmaz zaten, her şeyi yapmamız gerekmiyor, herkes kendi usulü neyse ondan devam etmeli" şeklinde cevap vererek samimi açıklamalarda bulundu.

 

"BİZİM MÜZİĞİMİZ YILBAŞINA UYGUN DEĞİL”

 

Yılbaşını evde geçireceğini söyleyen Hayko Cepkin, "Bizim müziğimiz çok yılbaşına uygun değil. Familyacıyım ben. Ailemle olurum. Yeni yıldan da dileğim hak edenin hakkını aldığı hak etmeyenin de hakkını alamadığı yepyeni güzel bir yıl olsun" diyerek muhabirlere teşekkür etti.



Etiketler: