Hazal Kaya'dan Yaşlılarla İlgili Dikkat Çeken Corona Virüsü Açıklaması!

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü salgınıyla ilgili ünlü oyuncu Hazal Kaya Twitter sayfasından açıklama yaparken, virüsün yaşlılardan geçeceğine inanan kitleye bu yanlışın düzeltilmesi için yetkilileri göreve çağırdı. 

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü salgınıyla ilgili ünlü oyuncu Hazal Kaya Twitter sayfasından açıklama yaparken, virüsün yaşlılardan geçeceğine inanan kitleye bu yanlışın düzeltilmesi için yetkilileri göreve çağırdı. Zaman zaman sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hazal Kaya, Twitter sayfasından tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü salgınıyla ilgili açıklama yaparken, virüsün yaşlılardan geçeceğine inanan kitleye bu yanlışın düzeltilmesi için yetkilileri göreve çağırdı.

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Yahu “yaşlılar” risk grubu,yani bu virüsü kapmaları halinde ölüm tehlikeleri var.Dışarı çıkmaları bu yüzden yasaklandı.Onları korumak için.Virüsün onlardan bulaşacağı fikrine nasıl kapıldı bunca insan?Bu yanlış anlaşılmayı kim düzeltecek?" ifadelerini kullanan Kaya bu açıklamasıyla sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o açıklama;