Hazal Kaya'nın Atatürk Sahneleri Sosyal Medyaya Damga Vurdu! 84 Milyonun Hayali!

Netflix'te geçtiğimiz günlerde yayınlanmaya başlanan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi kısa sürede en çok izlenen yerli yapımlar arasındaki yerini alırken, Hazal Kaya'nın Atatürk sahneleri sosyal medyaya damga vurdu. 

 

Netflix'te geçtiğimiz günlerde yayınlanmaya başlanan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi kısa sürede en çok izlenen yerli yapımlar arasındaki yerini alırken, Hazal Kaya'nın Atatürk sahneleri sosyal medyaya damga vurdu. Son dönemde yer verdiği dizi ve yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yayın platformu Netflix'te geçtiğimiz günlerde yayınlanmaya başlanan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi kısa sürede en çok izlenen yerli yapımlar arasındaki yerini alırken, Hazal Kaya'nın Atatürk sahneleri sosyal medyaya damga vurdu.  

 

84 milyonun hayali yorumu!

 

Netflix'te geçtiğimiz günlerde yayınlanmaya başlanan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi kısa sürede en çok izlenen yerli yapımlar arasındaki yerini alırken, Hazal Kaya'nın Atatürk sahneleri sosyal medyaya damga vurdu. Netflix’te yayınlamaya başlayan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde Hazal Kaya’nın Atatürk ile olan sahneleri sosyal medyaya damga vurdu. Kullanıcıların çoğu , "Hazal Kaya 84 milyonun hayalini gerçekleştirdi" yorumunu yaptılar.

 

hazal kaya nin ataturk sahneleri damga vurdu