Hazal Kaya'nın Gala Tarzı Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Hazal Kaya'nın Benden Ne Olur filminin galasındaki imajı sosyal medyada gündem oldu.. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Hazal Kaya'nın 14 Ocak'ta vizyona girecek filmi Bende Ne Olur'un galası için yenilediği imajı sosyal medyada gündem oldu. 

 

Hazal Kaya'nın Benden Ne Olur filminin galasındaki imajı sosyal medyada gündem oldu.. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Hazal Kaya'nın 14 Ocak'ta vizyona girecek filmi Bende Ne Olur'un galası için yenilediği imajı sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hazal Kaya'nın 14 Ocak'ta vizyona girecek filmi Bende Ne Olur'un galası için yenilediği imajı sosyal medyada gündem oldu.

 

Yeni imajı gündem oldu! 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Hazal Kaya'nın 14 Ocak'ta vizyona girecek filmi Bende Ne Olur'un galası için yenilediği imajı sosyal medyada gündem oldu. 14 Ocak'ta vizyona girecek Benden Ne Olur filminin galası için eşi Ali Atay ile birlikte Kanyon'a gelen ünlü oyuncu yenilediği imajıyla büyük beğeni topladı. 

 

İşte o imaj değişikliği;

 

hazal kaya nin yeniledigi imaji gundem oldu



Etiketler: