Hazal Kaya Şimdiye Kadar Çalıştığım En İyi Partner Kıvanç Tatlıtuğ'du Dedi!

PSM Zorlu Center'ın resmi Youtube kanalında yaptığı talkshow ile gündem belirleyen İbrahim Selim, yayınladığı videosunda Hazal Kaya'yı konuk ederken, kendisine şimdiye kadar çalıştığın en iyi partner kimdi diye sordu. 

 

PSM Zorlu Center'ın resmi Youtube kanalında yaptığı talkshow ile gündem belirleyen İbrahim Selim, yayınladığı videosunda Hazal Kaya'yı konuk ederken, kendisine şimdiye kadar çalıştığın en iyi partner kimdi diye sordu. Son dönemde yayınladığı İbrahim Selim ile Bu Gece programıyla magazin gündemini belirleyen İbrahim Selim Evde Kal sloganıyla gerçekleştirdiği son yayında Hazal Kaya'yı konuk ederken, kendisine şimdiye kadar çalıştığın en iyi partner kimdi diye sordu. 

 

Şimdiye kadar çalıştığım en iyi partner Kıvanç Tatlıtuğ'du! 

 

Yayınladığı videosunda Hazal Kaya'ya şimdiye kadar çalıştığın en iyi partner kimdi diye soran Selim'e Kaya "Bu zamana kadar en keyif alarak çalıştığın partnerin kimdi?” soruna Hazal Kaya: Kıvanç. Ondan çok şey öğrendim o zamanlar. Hala çok saygı duyarım, abim gibi çok severim. O yüzden Kıvanç Tatlıtuğ" ifadeleriyle yanıt verdi. 

 

Anneliğe çok hazırmışım! İkinci çocuk da gelebilir! 

 

İbrahim Selim'in annelik nasıl gidiyor sorusuna ise Kaya "Ben anne olmaya çok hazırmışım. Doğdu kucağıma verdiler, ben profesyonelim sanki üçüncü çocuğu doğurmuşum gibi davranıyordum. Annemi ve eşim Ali’yi sakinleştiriyordum. Ben çok sevdim anneliği, daha çocuk yaparım, güzel bir şey çıktı. Bir tane daha olabilir hemen, iki de gelebilir çok rahat ilerliyorum. Herhalde genç annelik durumu bu! Telaş da yapmadım hiç çocuk ağlamaya başladığında gerilmiyorum. Ben bayağı sevdim. Bir şeyi o kadar sevebiliyor olmak çok tuhaf." ifadeleriyle yanıt verdi. 

 

 

Videonun tamamını aşağıdan takip edebilirsiniz.