Hercai Dizisinden Yeni Dünya Rekoru!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Murat Soner, yayınladığı videosunda Hercai dizisinin yeni dünya rekoru kırdığını belirtirken dizi ile ilgili yeni yorumlarını takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Murat Soner, yayınladığı videosunda Hercai dizisinin yeni dünya rekoru kırdığını belirtirken dizi ile ilgili yeni yorumlarını takipçileriyle paylaştı. Hercai dizisinin 1 Kasım'da yayınlanan 19. bölümündeki sahneler yeni bir dünya rekoru kırdı. Dizideki sahneler televizyonda kesilerek yayınlandı ama rekor, dizinin Youtube kanalında yayınlanan ve kesilmeyen sahnelerindeydi. Tam 1 dakika 15 saniye, nefes bile almadan.

 

Yani Hercai dizisinin bu Tutuklu Aşk öpüşme sahneleri RTÜK kontrolünde olan bir mecrada yayınlayamadıkları görüntüyü, yine resmi olarak RTÜK kontrolünde olan bi başka mecrada yayınladılar.  Televizyonda gösterilemeyen bu görüntülerin tamamı YouTube Türkiye'de 1 numara oldu. Yerli dizilerimizi izlerken yapmamız gereken gibi, bu sistemi de mantığımızı yan koltuğa koyup öyle izliyoruz.

 

Detayları aşağıda bulabilirsiniz.