Hicran Pangal Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Hicran Pangal kimdir? Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Hicran Pangal ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Hicran Pangal kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Hicran Pangal kimdir? Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Hicran Pangal ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Hicran Pangal ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Hicran Pangal kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

hicran pangal kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Hicran Pangal kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? 

 

23 Nisan doğumlu olan ünlü sosyal medya fenomeni Hicran Pangal boğa burcudur. Hicran Pangal Almanya da oturuyor. Hicran Pangal Öğretmenlik okumaktaydı. Lakin staj sonrası kararı değişmiştir ve Almanca Dili ve Edebiyatı bölümünden devam etmiştir. Hicran Pangal’ın 2 tane daha kardeşi vardır. Toplam 3 kardeştir. İkiz kardeşi vardır. Erkek kardeşinin adı Berkay, kız kardeşinin adı Şivan’dır. Hicran Pangal okulu ile birçok ülkeye gitmiştir. İtalya, İspanya, Hollanda, Amsterdam ve Fransa'ya gitmiştir. Hicran Pangal küçükken K-board ile müziğe başlayıp daha sonra pan ve gitar ile müzik hayatını sürdürmüştür. Hicran Pangal'ın annesinin adı Gülten Pangal'dır. 54 yaşındadır. Hicran Pangal'ın annesi ve babası ayrılmışlardır. Hicran Pangal'ın annesinin 1 kardeşi 1 ablası ve 1 abisi vardır. En büyük abisi, adı İrfan. Daha sonra ablası Ayten, daha sonra Hicran'ın annesi Gülten ve en küçük kardeşinin adı ise Nurten’dir. Hicran Pangal'ın annesi ve babası ayrılmışlardır. Hicran Pangal Türkiye'yi çok sevdiğini belirtmiştir. Lakin annesi, babası ve arakdaşları Almanya da olunca kendisini oldukça yanlız hissetmiştir.