Hindi Köftesi Nasıl Yapılır? İdil Yazar'dan Hindi Köftesi Tarifi!

Hindi köftesi nasıl yapılır? Youtube'da yayınladığı yemek ve tatlı tarifleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni İdil Yazar, yayınladığı videosunda lezzetine doyum olmayan hindi köftesi tarifi hakkında detaylı bilgiler verdi. Peki hindi köftesi nasıl yapılır? Cevaplar haberimizde..

 

Hindi köftesi nasıl yapılır? Youtube'da yayınladığı yemek ve tatlı tarifleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni İdil Yazar, yayınladığı videosunda lezzetine doyum olmayan hindi köftesi tarifi hakkında detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı yemek ve tatlı tarifleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni İdil Yazar, yayınladığı videosunda lezzetine doyum olmayan hindi köftesi tarifi hakkında detaylı bilgiler verdi. Peki hindi köftesi nasıl yapılır? Cevaplar haberimizde..

 

hindi koftesi nasil yapilir

 

Hindi köftesi nasıl yapılır? 

 

Son dönemde yayınladığı yemek ve tatlı tarifleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni İdil Yazar yayınladığı videosunda hindi köftesi tarifi hakkında konuştu. Yayınladığı videosunda hindi köftesi tarifi hakkında konuşan ünlü sosyal medya fenomeni bu konuda detaylı bilgiler verdi. 

 

İşte hindi köftesi tarifi için gereken malzemeler;

 

Malzemeler:

 

1/2 bardak esmer şeker

1/2 bardak su

1/2 bardak soya sos

1/2 bardak Pirinç sirkesi

1 yemek kaşığı Zencefil

1 çay kaşığı kişniş

Karabiber

 

450 gram hindi

6 taze soğan

Taze kişniş

1 yumurta

1 yemek kaşığı susam yağı

1 yemek kaşığı Kikkoman soya sos

Karabiber

Un

Ayçiçek yağı

 

Yapılışı: 

 

Su ve şekeri eritin. Soya, pirinç sirkesi, zencefil, toz kişniş ve karabiber ekleyin. 20 dakika pişirin. süzün. Hindiyi doğrayıcıdan geçirin, taze soğan, kişniş, yumurta, susam yağı, soya sos ve karabiberi  karıştırın. Toplar yapın. Yağda kızartın. Üzerine sos ve taze soğan ile servis edin.