Hızlı Boksör Ryan Garcia UFC Şampiyonu İle Dövüşmek İstiyor!

Ringlerin hızlı boksörü Ryan Garcia, geçtiğimiz gün sürpriz bir röportajla dövüş hayranlarını heyecanlandıracak bir açıklamada bulundu.

 

Fenoreporter - Kaan Deniz Türen

 

Ariel Helwani’ye verdiği sürpriz açıklamada kendisinin bir boksör olmasına rağmen güreşte ne kadar yetenekli olduğunu ve kendi korumaları ile nasıl güreştiğini anlattı. Sohbetin devamında şu anki UFC şampiyonu “Sugar” Sean O’Malley’e meydan okudu ve kendisini boks ringinde değil karışık dövüş sanatları kafesinde dövüşmek için meydan okudu ve cümlesine şu şekilde devam etti:

 

“MMA dövüşünde Onun kıçına tekmeyi basacağım, ben doğuştan yetenekli bir güreşçiyim, güreşçi olan korumamı bile yendim. Ben güçlüyüm ve inanılmaz bir kondisyonum var…”

 

Hali hazırda MMA dövüşçülerinin boksörlere bok ringinde meydan okumaları hakkında fikirlerini dile getiren Garcia:

 

“MMA dövüşçülerinin boks ringine gelip meydan okumaları zaten yapıldı, O’Malley’i knock out edeceğimi biliyorum, bu adil olmaz. Burada adil olan kendimi MMA de sınamak olur, çünkü biliyorum ki eğer kafamı bu işe odaklarsam ve Nate Diaz ve hatta Alex Pererira’nın da yardımını alırsam O’Malley beni yenemez. Elimden gelen her şeyi yapacağım ve Sean O’Malley’i yeneceğim…”