Hülya Avşar'dan Cemal Güzelci'ye İkinci Şans! İlişki Yeniden Başladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı Hülya Avşar, önceki gün hastane çıkışı görüntülenirken ayrıldığı Cemal Güzelci ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaparken ilişkinin yeniden başladığını ima etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı Hülya Avşar, önceki gün hastane çıkışı görüntülenirken ayrıldığı Cemal Güzelci ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaparken ilişkinin yeniden başladığını ima etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı Hülya Avşar, önceki gün hastane çıkışı görüntülenirken ayrıldığı Cemal Güzelci ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaparken ilişkinin yeniden başladığını ima etti.

 

İkinci şans!

 

Hülya Avşar geçen ay iş insanı Cemal Güzelci ile samimi bir şekilde görüntülenmiş, sonrasında ise yalnız olduğunu açıklamış ve “Uyuşamadık” demişti. İkili önceki gün Maslak Acıbadem Hastanesi’nde ameliyat olan bir yakınlarına refakat etti. Beş saat sonra Hülya Avşar dışarı çıkarken, Cemal Güzelci ise görüntü vermemek için hastanenin otoparkından çıkmayı tercih etti. Hülya Avşar muhabirlerin “İlişki başlamadan bitti demiştiniz” yorumu üzerine kahkaha atıp “Sağ olun bırakıyor musunuz ki yalnız kalalım. Ben de anlamadım niye böyle oldu. Her şey kısmet” diyerek kafa karıştıran bir açıklama yaptı.

 

hulya avsar dan cemal guzelci ye ikinci sans