Hülya Avşar'ın Cesur Sahne Kostümü Beğeni Topladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Hülya Avşar, önceki gün Maslak'ta bir mekanda sevenleriyle buluşurken, sahnede tercih ettiği iddialı sahne kostümü ile büyük beğeni kazandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Hülya Avşar, önceki gün Maslak'ta bir mekanda sevenleriyle buluşurken, sahnede tercih ettiği iddialı sahne kostümü ile büyük beğeni kazandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Hülya Avşar, önceki gün Maslak'ta bir mekanda sevenleriyle buluşurken, sahnede tercih ettiği iddialı sahne kostümü ile büyük beğeni kazandı. 

 

İddialı sahne kostümü beğeni topladı!

 

Geçtiğimiz hafta yeni şarkısını sevenlerinin beğenisine sunan Hülya Avşar, önceki akşam Maslak’ta bulunan bir mekanda sevenleriyle buluştu. Yeni şarkısını canlı olarak okuyan Avşar, göğüs dekolteli ve yırtmaçlı elbisesiyle gözleri üzerine çekmeyi başardı. Gündeme dair açıklamalarıyla sık sık magazin gündeminde yer alan başarılı şarkıcı Hülya Avşar, şimdilerde yeni şarkısının heyecanını yaşıyor. Yoğun bir konser maratonu olan Avşar, dün akşam da İstanbul'da hayranlarıyla buluştu. Yıllardır düzenli olarak spor yapan 58 yaşındaki Hülya Avşar, sahnedeki performansının yanı sıra tercih ettiği kıyafetlerle de konuşulmaya devam ediyor. Fiziğiyle genç kızlara taş çıkartan ünlü isim, dün akşamki konserinde siyah dantel detaylı transparan bir elbise tercih etti. Avşar'ın iddialı göğüs dekoltesinin yanı sıra kasığına kadar uzanan yırtmacı da görenleri hayran bıraktı.

 

İşte o paylaşım;

 

hulya avsar in iddiali sahne kostumu begeni topladi



Etiketler: