Hülya Avşar'ın Sahne Fiyatları Sosyal Medyada Tepki Çekti!

Hülya Avşar'ın Serdar Ortaç ile birlikte sahne alacağı gece kulübünde fiyatlar nasıl? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Hülya Avşar, bu gece bir gece kulübünde sahneye çıkmaya hazırlanırken, kulübün yayınladığı fiyatlar sosyal medyada tepkiyle karşılandı. Peki Hülya Avşar'ın Serdar Ortaç ile birlikte sahne alacağı gece kulübünde fiyatlar nasıl? Cevaplar haberimizde..

 

Hülya Avşar'ın Serdar Ortaç ile birlikte sahne alacağı gece kulübünde fiyatlar nasıl? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Hülya Avşar, bu gece bir gece kulübünde sahneye çıkmaya hazırlanırken, kulübün yayınladığı fiyatlar sosyal medyada tepkiyle karşılandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı Hülya Avşar, bu gece bir gece kulübünde sahneye çıkmaya hazırlanırken, kulübün yayınladığı fiyatlar sosyal medyada tepkiyle karşılandı. Peki Hülya Avşar'ın Serdar Ortaç ile birlikte sahne alacağı gece kulübünde fiyatlar nasıl? Cevaplar haberimizde..

 

Gelirken simit getirelim mi?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Hülya Avşar, bu gece bir gece kulübünde sahneye çıkmaya hazırlanırken, kulübün yayınladığı fiyatlar sosyal medyada tepkiyle karşılandı. Son dönemde yaptığı "gerekirse simit yiyeceğiz" açıklamasıyla sıkça eleştirilen ünlü sanatçı Hülya Avşar'ın sahne aldığı gece kulübündeki fiyatları görenler, sosyal medyada Avşar için "gelirken simit getirelim mi" yorumunda bulundular. 

 

İşte Hülya Avşar'ın sahne alacağı gece kulübünün fiyatları;

 

hulya avsar in sahne ucretlerine tepki gelirken simit getirelim mi



Etiketler: