Hülya Avşar'ın Zeytin Paylaşımı Beğeni Topladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar yaptığı zeytin paylaşımıyla beğeni topladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar yaptığı zeytin paylaşımıyla beğeni topladı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar yaptığı zeytin paylaşımıyla beğeni topladı. 

 

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, yaz tatilini geçirdiği Ayvalık'ta bahçesindeki zeytinleri topladı. Eski bir yöntem olan taş kırma ile zeytinlerini hazırlayan Avşar, bu anları sosyal medya hesabından paylaştı. Siyah bikinisiyle zeytinlerin başına geçen Avşar, ''Bahçeden erken hasat. Çok mu havaya girmişim'' notunu düştü. Yaz tatilini Ayvalık'ta devam eden Hülya Avşar, bahçesinden topladığı zeytinleri eski bir yöntem olan taş kırma ile hazırladı. Siyah bikinisiyle zeytin kıran Avşar, "Çok mu havaya girmişim" diye yazdı.

 

hulya avsar in zeytin paylasimi begeni topladi

 

"BAHÇEDEN ERKEN HASAT"

 

Hülya Avşar, Ayvalık tatiline devam ediyor. Sanatçı, eski bir yöntem olan taş kırma ile zeytin kırdı. Siyah bikinisiyle o anları Instgram'dan paylaşan Avşar, "Bahçeden erken hasat. Çok mu havaya girmişim" diye yazdı. Avşar Kızının bikinili ve cesur halleri ise videoyu izleyenlerin gözünden kaçmadı.



Etiketler: