Hülya Avşar Kasım Ayında Mayosuyla Güneş Banyosu Yaptı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Hülya Avşar sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda Kasım'da mayosuyla güneş banyosu yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Hülya Avşar sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda Kasım'da mayosuyla güneş banyosu yaptı. 

 

Kasım'da güneş banyosu yaptı!

 

Attığı her adımla adından söz ettiren Hülya Avşar, hem kariyeri hem özel hayatıyla yıllarca gündem oldu. Sosyal medya sayfasını aktif olarak kullanan Hülya Avşar şimdi ise kasım ayında havuz başında güneşlendiği anı takipçileriyle paylaştı. 1997 yılında nikâh masasına oturan Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu, magazin dünyasının gözde çiftlerindendi. Çilingiroğlu'nun eşini Feraye Tanyolaç ile aldattığı iddiaları sonrası çift, 2005'te yollarını ayırdı. 2009'da Tanyolaç'la dünyaevine giren Çilingiroğlu, 2014'te ikinci kez boşandı. Zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla konuşulan Hülya Avşar, son olarak siyah mayosuyla sevenlerinin karşısına çıktı.

 

hulya avsar kasim da mayosuyla gunes banyosu yapti

 

Kasım ayı gelmesine rağmen güneş banyosu yapmayı ihmal etmeyen Hülya Avşar o anları sosyal medya sayfasından yayınladı. Hülya Avşar paylaşımına, "Kasım güneş ve ben" notunu düştü. Güzelliği ve sesi ile sahnelerin tozunu attıran Hülya Avşar son dönemde pozlarıyla da adından söz ettirmeyi başarmıştı. Geçtiğimiz günlerde 60 yaşına giren Hülya Avşar bu sefer arabadaki pozuyla beğeni topladı. Sporunu her daim yapan ve kendisine iyi bakan Avşar kızı derin bacak dekoltesiyle dikkat çekti. "Kim der 60?" yorumları yağan Hülya Avşar'a beğeni yağdı. 1982 yılında düzenlenen güzellik yarışmasıyla adını duyuran ancak evlenip boşandığı için tacı geride alınan Hülya Avşar hem kariyeri hem özel hayatı hem de güzelliğiyle yıllarca adından söz ettirdi. 1997 yılında nikah masasına oturduğu ve 2005'te boşandığı Kaya Çilingiroğlu ile yaptığı evlilikten Zehra Çilingiroğlu adında bir kızı olan Hülya Avşar sosyal medya sayfasını aktif kullanan isimler arasında yer alıyor.



Etiketler: