Hülya Avşar Uzi Mustafa Sandal Tartışmasına Dahil Oldu! Yeni Nesil Haddini Bilmeli!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde Uzi ile Mustafa Sandal arasında yaşanan first class uçuş tartışmasına dahil olurken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde Uzi ile Mustafa Sandal arasında yaşanan first class uçuş tartışmasına dahil olurken çarpıcı ifadeler kullandı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde Uzi ile Mustafa Sandal arasında yaşanan first class uçuş tartışmasına dahil olurken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Hülya Avşar, önceki gün bir balıkçıya girerken görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden ünlü isim, rapçi Uzi ile Mustafa Sandal arasındaki tartışmayı değerlendirerek; Sandal'ı savundu. Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, önceki gün bir balıkçıya girerken objektiflere yansıdı. Bir an gazetecileri karşısında görünce şaşıran Avşar, şu ifadeleri kullandı:

 

Dört, beş saatlik yoldan geldim. Henüz yeni iniyorum arabadan. Balıkesir'den geliyorum. Yolculuğum çok keyifli geçti. İstediğimiz zaman durup çay, kahve içiyoruz. Sohbet ede ede geldik arkadaşlarımla. Konserim var. Onun için döndüm, Antalya'ya gideceğim konsere. Konserlerim olduğunda oralara gidip geleceğim yani.

 

Milliyet'in haberine göre, geçtiğimiz haftalarda sosyal medyada gündem olan Mustafa Sandal ve rapçi Uzi arasında yaşanan tartışma ile ilgili de konuşan Hülya Avşar, "Sopalardım bana dense. Ben çok polemik yaratmak istemiyorum ama. Muzo mu dediniz? Uzi miydi? Kaç şarkı bestelemiş? Aynı sahnede bence hiç çıkmamalıydı Mustafa" dedi.

 

Sözlerine, "Bazıları hadlerini bilmiyorlar. Birisi yılların oturmuş sanatçısı, öbürünü bilmiyoruz ki. Kişiyi tanımıyorum ama hak ettiğini de düşünmüyorum ya" şeklide devam eden ünlü isim, şöyle konuştu:

 

"Müsaade ettiyse bence Mustafa Sandal'a teşekkür etmeli arkadaş. Yeni jenarasyon haddini bilmeli. Üç şarkıyla ünlü oluyorsunuz, bana kilometre ile gelecekler. Yıllarını bu işe vermiş kişiyi ben harcatmam. Dünyanın en ünlü şarkısını yapsa ne kadar kalacağına bakarım ben o şarkının."



Etiketler: